Skärmklipp 2016-04-13 11.50.39

Var med och vänd upp och ner på skönhetsvärlden! Vi vill att naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård ska bli det självklara valet för alla - för hälsan, för miljön och för resultatet. Tycker du som vi? Nu öppnar vi upp dörrarna för fler medlemmar i NOC Sweden Ideell Förening där vi samlar alla som gillar grön skönhet.

Representerar du en salong, butik, spa, organisation eller annan aktör som vill att fler svenskar ska välja naturligt och ekologiskt? Vi erbjuder en samlingsplats och en källa till information för alla som har en kombination av passion och ett affärsmässigt intresse för den här kategorin.

I medlemskapet ingår:
Medlemslogga: Visar att du stödjer naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård - använd den på din hemsida, i trycksaker eller i butik/salong
Nyhetsbrev: Ta del av nyheter om branschen, varumärken och de senaste trenderna.
Medlemsmöten: Varje år organiserar vi ett antal medlemsmöten med inspirerande talare, här kan du också nätverka med likasinnade.
Exponering: Vi exponerar din verksamhet kostnadsfritt, genom nyhetsbrev till konsumenter, genom sociala medier och på vår hemsida.
Marknadsmaterial: Material om fördelarna med naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård för utdelning till konsument. (tryckkostnader kan tillkomma)

NOC Sweden organiserar bla Organic Beauty Awards - läs mer om NOC Swedens verksamhet och vad du stödjer med ett medlemskap. Frågor? Kontakta oss! Redan bestämt dig?