Skärmklipp 2016-04-13 11.50.39

NOC Sweden välkomnar företag som vill stödja framväxten av naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård. Här listar vi de som tagit ställning för en hälsosammare och mer effektiv skönhetsvård!

stödMedlemmar till NOC Sweden

Aromia med vänner är ett ställe med välutbildade terapeuter och lika tankesätt: naturligt och holistiskt för din hälsa. Vi har olika sorters behandlingar och även grupper som kompletterar varandra. I kombination med detta så finns butiken med de produkter du behöver utan onödiga tillsatser både för hud, hälsa och hem. Vi utför även blodanalyser och erbjuder föreläsningar om hälsa av olika slag. Vi brinner för det vi arbetar med och finns här för att tillmötesgå dina speciella behov.

Linas hud och hälsa är en mysig ekologisk hud och friskvårdssalong i Vendelsö.
Här kan du få ekologiska hudvårdsbehandlingar, naturlig facelift och anpassade produkter för din hudtyp. Medicinsk laserterapi mot värk, inflammationer och svullnad, lymfmassage och hårmineralanalys.
I salongen finns även ekologiska hudvårdsprodukter, ekologisk makeup och kosttillskott till försäljning.

When you really care!  Vi erbjuder effektiva och certifierade behandlingsmetoder inom: FACE YOGA, Lymfterapy och Ekologisk Hudvård.

Swedish Algae Factory utvinner ett poröst silica material från alger. Materialet är naturligt designat för att effektivt blockera UV-ljus samt ta upp och avge partiklar effektivt för att säkerställa överlevnaden hos algerna. Materialet kan exempelvis nyttjas som en ekologisk, miljö- och hälsovänlig aktiv substans i renande ansiktsmasker, fuktgivande krämer samt solskyddsprodukter. Det suger upp orenheter effektivt, reglerar fukt samt fungerar som ett aktivt UV filter.